Saturday, 13 August 2011

. . . hari sengal . . .

As Salam . . . .

hye3 . . . .

lme dah tak tulih kat bel0g nih kan . . . . .  rindu giler . . .  hahahaha  ;)

arini aku saje jek nak tulis pasal kejadian yang berlaku kat aku with my 2 best buddies ari Khamis ( 11 Ogos 2011 ) aritu . . .

~ ~ START ~ ~

pagi tu kit0rang cam biase la, g kelas sume. . . habis jek kelas kit0rang tr0s la g library JMTi tuh...tgk2 TUTUP ! ! ! ! . . .ado0o0iiii. . . p0t0ng bet0l la . . . kit0rang baru jek nak cari bahan untuk FYP kit0rang < < tunjuk rajin seben0nyer. . hahahaha . . .pastu kit0rang d0k la temenung kat depan l0bi jabatan TKM tuh . . . tibe2 b0b0 bagi idea t0k g library awam kat seberang jaya nuuu . . . then, dengan sepantas kilat kit0rang gerak g sane ( dengan memakai jaket JMTi . . ! ! !giler kan . . ? ! ! ) . . . pas sampai ter0s bermula la misi mencarik bahan . . . TAPI . . . satu buku yang ada kaitan dengan tajuk pr0jek  p0n takde . . . D.A.M.N .  . ! !

s0, ape lagi, keb0sanan p0n melanda diri kit0rang. . . zzzzzzz ~ ~ ~

pastu kit0rang cakap, j0m BALIK . . . b0san ar . . . ! ! !

on da way balik tu kit0rang kene lalu depan SUNWAY CARNIVAL . . time tu cane ntah kit0rang punyer kete 'terbel0k' mas0k kat parking sunway tuh . . .hahaha =)

bile dah mas0k tuh, aku n da gang p0n pikir2 la, ap nak wat kat cini eak . . ?bling. . idea datang . . !

j0m teng0k WAYANG. . . !hahahaha =)

ushar punye ushar cite yang ada, last2 kit0rang wat keputusan nk teng0k cite c0wb0y & alien < < citer aku . . yeay. . .  ( seben0nyer puas gad0h nak teng0k citer ape . .s0rang nak teng0k captain america, s0rang nak teng0k zo0keeper. . yang aku lak nak teng0k c0wb0y & alien ). . .



sementara nak tunggu wayang start, kit0rang p0n merayap la kat sunway tuh . . ade kete api terbabas mas0k sunway beb. . . !pas puas teng0k kete api tu kit0rang gerak g f0fuler lak . .

JTM beb . . !

let's check it 0ut. . !

anda dah sampai ke stesen sunway yea . . =)

hai sayang, mari saya hantar balik. . . hahahaha =)




kacang puteh . . !


tiket raye ada tak jual nih. . ?

tiket abeh, nak l0mpat naek tak lepas, cne nih . . ?

balik naek besikal la. . j0m. . hahahaha =)



p/s : mamat yang amek pic nih tangan pengk0r la aku rase, sebab tu pic sume gegar. . . ! chitttt. . . !

pas dah cuk0p taim, kit0rang p0n teng0k la citer tuh . . 0k la, n0t bad..( kalu nak taw citer tu pasal ape, b0le la bace entry pas entry nih k . .  jap ag ak menaipnyer. . . lalalala ~ ~ )

abeh neng0k cite, kit0rang g buke p0se kat sila o0o sila . . n pas buke, ter0s balik JMTi . . .

~ ~ END ~ ~

p/s : aku n da gang ngah tunggu k0misen dari JMTi nih sebab t0l0ng pr0m0te JMTi kat library, sunway n wayang . . . hahahaha =)