Sunday, 17 July 2011

0h ibu~~~

kat sini aku saje je nak cite sumting yang terjadi hari sabtu bersamaan 16 julai 2011...

memang agak huru hara gak la....

citenyer bermula camni....

0nce up0n a time....hahahahahaha...takde la...merapu jek... =p

hurm,camni...Jumaat malam aritu nyaii aku (nenek la maksudnyer,aku kan jawa...hahahaha) wat kenduri...s0,ibu aku yang tersayang ni p0n balik la kampung dengan adik aku yang laki tuh...

then pagi sabtu di0rangg p0n balik la ke umah semula...petang tu,dalam lepas2 z0h0r,aku try k0l umah,tapi takde 0rang yang angkat...s0,dalam pale 0tak aku >>> 'time aku takde,rajin pulak merayap di0rang ni kan..!!'....takpe la,aku kasik chance...

lepas asar aku try k0l lagi,tapi takde 0rang angkat gak...k0l nset p0n xangkat...dalam pale 0tak aku >>> 'ambo0o0iiiii,sakan...!!!!!'...takpe2,aku sab0 lagi..... -_-

then,pas mahgrib,aku k0l..... p0n same,tak angkat gak....aku mule risau... -_-"
sebab,mak aku tak penah balik lewat sampai lepas mahgrib kalu g mane2 p0n....ado0o0iiii...risau2...ape dah jadik kat di0rang nih..???bape kali aku try k0l tak angkat,k0l umah nyaii aku,tanya ada kat sane ke,tapi nyaii aku cakap takde....ahhhhh,sudah....kacau.....mane di0rang pegi nihh...????

pastu,dalam kul sepuluh lebih ibu k0l...ak jawab je salam ter0s tanya >> "ibu pegi mana ni?0rang k0l tak angkat sume?tau tak 0rang risau..!!!"

pastu dengan selamber ibu aku jawab....

"0hhh...wayar telep0n umah tercab0t,ibu tak perasan...lepas tu,bateri nset habis,ni baru nak cas..."

yang aku mampu jawab hanyalah >>> "hah...????!!!! " -_-"

aduhai b0nda~~~~